Filtry

Filtry podstawowe

Oferty z portali

Filtry szczegółowe

Oferty z zakresu*:

* Wyświetlone zostaną jedynie oferty, w których Ogłoszeniodawca uwzględnił odpowiednie informacje

Kierownik Punktu Gastronomicznego

Qubus Hotel Management Sp. z o.o.

Łódź

Aplikuj

Wymagania

Od kandydatek/kandydatów oczekujemy:


  • minimum dwuletniego doświadczenia zawodowego w gastronomii, mile widziane w restauracji w hotelu;

  • minimum rocznego doświadczenia na stanowisku kierowniczym;

  • wykształcenia minimum średniego;

  • bardzo dobrej znajomości języka angielskiego (w mowie i w piśmie);

  • umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu pracowników;

  • bardzo dobrej znajomości programów pakietu MS Office;

  • odporności na stres;

  • gotowości do pracy zmianowej w tym w weekendy i w święta.


Mile widziana będzie:


  • znajomość języka niemieckiego


Zadania na stanowisku:


  • organizacja pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji;

  • przygotowywanie i realizowanie planów finansowych działu gastronomii, analizowanie sprzedaży i kosztów;

  • czynny udział w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów zgodnie ze standardami obowiązującymi w sieci Qubus Hotel oraz napojów skomponowanych na życzenie Gościa);

  • przestrzeganie standardów sieci w zakresie obsługi Gościa;

  • reagowanie na wszelkie opinie i sugestie Gości w zakresie realizacji oferty restauracji;

  • ustalanie grafików prac podległego personelu;

  • szkolenie oraz weryfikacja jakości pracy podległego personelu;

  • stała współpraca z pozostałymi działami w hotelu.


Oferujemy:


  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;

  • dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej oraz do karty Multisport, uprawniającej do korzystania z centrów fitness, siłowni, basenów;

  • możliwość korzystania z lunch'u w miejscu pracy;

  • pracę w gronie profesjonalistów;

  • dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS;

  • możliwość rozwoju i awansu w ramach sieci Qubus Hotel.

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
24.02.2017

Branża / kategoria:
Gastronomia / Catering, Kadra zarządzająca

Kontakt