Filtry

Filtry podstawowe

Oferty z portali

Filtry szczegółowe

Oferty z zakresu*:

* Wyświetlone zostaną jedynie oferty, w których Ogłoszeniodawca uwzględnił odpowiednie informacje

Kucharz w restauracji hotelowej

Gi Group Sp. z o.o.

Łódź

Aplikuj

Zadania:

  • Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami: bufet śniadaniowy, obiady, przekąski
  • Przygotowywanie dań zgodnie z instrukcjami bezpośrednich przełożonych
  • Branie udziału w promocji potraw wraz z Szefem Kuchni i Szefem Restauracji
  • Zapewnienie pełnej czystości kuchni i magazynów zgodnie z zasadami Higieny Żywności
  • Zapewnienie składowania produktów spożywczych zgodnie ze standardami kuchni
  • Udział w przygotowywaniu menu, menu a la carte dla restauracji i innych wydarzeń zgodnie z decyzją kierownictwa
  • Zaangażowanie w układanie menu i przygotowywanie wszystkich potraw
  • Stosowanie zasad bezpieczeństwa i higieny, szczególnie standardów HACCP
  • Wychodzenie naprzeciw pomysłom i sugestiom, które mogłyby usprawnić organizację i podnieść poziom usług dla klientów

Wymagania:

  • Wykształcenie średnie gastronomiczne
  • Co najmniej 3 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku
  • Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno- epidemiologicznej
  • Znajomość podstaw gotowania i/lub gotowania ciśnieniowego
  • Wrażliwość na szczegóły i jakość
  • Dobra organizacja pracy własnej oraz kreatywność
  • Dobra znajomość języka angielskiego

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie w międzynarodowej firmie,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Szkolenia wewnętrzne,
  • Możliwość korzystania z programu lojalnościowego dla pracowników, karty Multisport, oraz ubezpieczenia grupowego

Informacje dodatkowe

Wymiar etatu:
Pełny etat

Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia

Min. doświadczenie:
1 rok

Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe

Branża / kategoria:
Turystyka / Hotelarstwo

Kontakt