Filtry

Filtry podstawowe

Oferty z portali

Filtry szczegółowe

Oferty z zakresu*:

* Wyświetlone zostaną jedynie oferty, w których Ogłoszeniodawca uwzględnił odpowiednie informacje

Kucharz w restauracji hotelowej

Gi Group Sp z o.o.

Łódź

Aplikuj

Opis stanowiska

Zadania:



  • Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami: bufet śniadaniowy, obiady, przekąski

  • Przygotowywanie dań zgodnie z instrukcjami bezpośrednich przełożonych

  • Branie udziału w promocji potraw wraz z Szefem Kuchni i Szefem Restauracji

  • Zapewnienie pełnej czystości kuchni i magazynów zgodnie z zasadami Higieny Żywności

  • Zapewnienie składowania produktów spożywczych zgodnie ze standardami kuchni

  • Udział w przygotowywaniu menu, menu a la carte dla restauracji i innych wydarzeń zgodnie z decyzją kierownictwa

  • Zaangażowanie w układanie menu i przygotowywanie wszystkich potraw

  • Stosowanie zasad bezpieczeństwa i higieny, szczególnie standardów HACCP

  • Wychodzenie naprzeciw pomysłom i sugestiom, które mogłyby usprawnić organizację i podnieść poziom usług dla klientów

Wymagania

Wymagania:



  • Wykształcenie średnie gastronomiczne

  • Co najmniej 3 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku

  • Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno- epidemiologicznej

  • Znajomość podstaw gotowania i/lub gotowania ciśnieniowego

  • Wrażliwość na szczegóły i jakość

  • Dobra organizacja pracy własnej oraz kreatywność

  • Dobra znajomość języka angielskiego

Oferujemy

Oferujemy:



  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie w międzynarodowej firmie,

  • Atrakcyjne wynagrodzenie,

  • Szkolenia wewnętrzne,

  • Możliwość korzystania z programu lojalnościowego dla pracowników, karty Multisport, oraz ubezpieczenia grupowego

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
18.07.2017

Branża / kategoria:
Gastronomia / Catering, Turystyka / Hotelarstwo

Kontakt