Filtry

Filtry podstawowe

Oferty z portali

Filtry szczegółowe

Oferty z zakresu*:

* Wyświetlone zostaną jedynie oferty, w których Ogłoszeniodawca uwzględnił odpowiednie informacje

Kucharz/kucharz eventowy

RSK - 2

Łódź

Aplikuj
Szukamy zarówno profesjonalnych kucharzy, jak i nieprofesjonalnych foodies z doświadczeniem w gotowaniu na różnych frontach, którzy chcą podjąć pracę w gastronomii. Potrzebujemy osób do codziennej kuchni - śniadania/lunche/podwieczorki/tapasy jak i na bardziej uroczyste okazje do gotowania rezerwacyjnego, dlatego szukamy kilku osób które uzupełnią nasz zespół i będą wymiennie lub wspólnie karmić naszych klientów, a więc szukamy zarówno wolnych strzelców, jak i osób które szukają pracy bardziej na stałe.

Dziękujemy za oferty osób które dopiero zdobywają praktykę w gotowaniu - szukamy osób które czują się na tyle pewnie, że są w stanie zaplanować i wydać lunch i/lub zmierzyć się z wydaniem większej rezerwacji typu obiad okolicznościowy. Mamy już sprawdzone menu które chcemy dalej rozwijać. Nie jest to więc tworzenie konceptu kuchni od podstaw, a raczej dalsze rozwijanie solidnej bazy, która się dobrze sprawdza. Kuchnia polska/europejska z twistem, dobre sezonowe składniki, dbamy też o estetykę podania.

Tak więc jeśli:

jesteś foodie lover,
wiesz o co chodzi z comfort food,
wymyślasz swoje dania,
piekłaś/eś chleb podczas lockdownu,
zdjęcia Twojego jedzenia lądują na IG,
lubisz karmić znajomych, a oni lubią jeść Twoje dania?

Zapraszamy!

Ważne też żebyś:

potrafił/a szybko kroić
kochał/a porządek wokół siebie
potrafił/a planować gotowanie
lubił/a gotować z innymi i dzielić się pomysłami
panował/a nad emocjami i chciał się komunikować z resztą zespołu - to nie jest praca dla skrajnych indywidualistów

Atuty dodatkowe: doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza/chef de partie/sous chef//szefa kuchni (w gastro lub na eventach). Jest to dodatkowa opcja, nie konieczna. Tego szukamy bardziej u osób które zdecydują się na współpracę z nami przy większych rezerwacjach i imprezach, do codziennego gotowania chętnie zaprosimy osoby które po prostu świetnie gotują, szybko się uczą i chcą gotować bardziej profesjonalnie.

Status studenta - mile widziany, ale nie jest to warunek konieczny.


Z nasze strony możesz liczyć na:

dużo pracy
profesjonalnie wyposażoną kuchnię
umowę
rozwojową stawkę
bonusy
bardzo zaangażowany zespół
szkolenia
rozwój, realizowanie autorskich pomysłów
wsparcie ze strony osób zarządzających
poczucie humoru


Rozmowa może mieć charakter praktyczny!
Poczucie pewności siebie w kuchni i samodzielność
Otwarta głowa
Solidność
Sumienność
Umiejętność sprzątania po sobie
Opanowanie
Punktualność

Informacje dodatkowe

Wymiar etatu:
Niepełny etat

Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia

Min. doświadczenie:
1 rok

Min. wykształcenie:
Średnie ogólnokształcące

Branża / kategoria:
Katering / Gastronomia

Kontakt