Filtry

Filtry podstawowe

Oferty z portali

Filtry szczegółowe

Oferty z zakresu*:

* Wyświetlone zostaną jedynie oferty, w których Ogłoszeniodawca uwzględnił odpowiednie informacje

Kierownik Gastronomii

Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi

Łódź Bronisławów Smardzewice

Aplikuj

Opis stanowiska


  • zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych,

  • proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze gastronomii,

  • zarządzanie i organizacja pracy podległego personelu,

  • prowadzenie spraw administracyjnych działu,

  • nadzorowanie obiegu dokumentów,

  • kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań,

  • nadzór nad przygotowaniem i przebiegiem konferencji, bankietów, imprez okolicznościowych,

  • dbałość o wysoki standard obsługi gości.

Wymagania


  • doświadczenie na podobnym stanowisku

  • dobra organizacja pracy,

  • bardzo dobra znajomość zagadnień gastronomicznych,

  • bardzo dobre umiejętności organizacyjne oraz samodzielność w podejmowaniu decyzji,

  • odporność na stres i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych

  • umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów,

  • dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu,

  • zdolności menadżerskie.

Oferujemy


  • stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się organizacji,

  • motywujący i atrakcyjny system wynagrodzeń,

  • pracę na podstawie umowy o pracę,

  • niezbędne narzędzia do pracy.

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
24.12.2016

Branża / kategoria:
Gastronomia / Catering, Kadra zarządzająca, Turystyka / Hotelarstwo

Kontakt