Warsztaty kulinarne dla rodzin przybliżające tradycje i zwyczaje zapomnianej łódzkiej kuchni regionalnej. Z przygotowanych artykułów spożywczych uczestnicy stworzą potrawy takie jak zalewajka czy fifka. Uczestnicy warsztatów kulinarnych zdobędą nowe umiejętności w oparciu o tradycje kulinarne i historię miasta, przy jednoczesnej promocji rodziny i wspólnego kreatywnego spędzania czasu.
Terminy:
13.09.19 godz. 17.00 - CAiR Rondo, Łódź, ul.Limanowskiego 166
24.09.19 godz. 17.00 - Wyspa Kultury, Łódź, ul.Stawowa 28
05.10.19 godz. 11.00 – CAiR Rondo, Łódź, ul.Limanowskiego 166
09.11.19 godz. 11.00 - CAiR Rondo, Łódź, ul.Limanowskiego 166
Informacje i zapisy:
biuro@kresqwka.pl; kostrzewa.katarzyna@wp.pl
Tel: 661 611 319
Więcej informacji na stronie BOK.