Menu:
- konfitowanie: rilletes z brandy i jałowcem,
- domowa kiełbasa: casserole z białą kiełbasą, fasolą Jaś, pieczoną czerwoną papryką i pomidorami,
- grillowanie: T-bone wieprzowy z kością i chrupiącą skórką z sosem musztardowym i remuladą selerową,
- pieczone żeberka wieprzowe w słodko-pikantnym chińskim sosie BBQ z azjatycką surówką coleslaw,
- polędwiczka wieprzowa z glazurą morelową, kuminem i grillowaną brzoskwinią
Miejsce: Book&Cook
Czas trwania: około 4 h
Koszt: 260 zł
Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; tel: 601-422-155
Warsztat Sztuka mięsa - wieprzowina
- kategoria:
- Warsztaty i szkolenia
Zapraszamy na warsztaty z mięsem w roli głównej. Trochę inspiracji na potrawy z wieprzowiny dostarczy Wam Marta Edmunds. Schabowego nie będzie.
